DIGITALISERING

Het op de juiste manier toepassen van digitalisering maakt processen inzichtelijk en efficient. Dat betekent het verzamelen en inzetten van data met een kritisch oog voor nut en noodzaak. De veiligheidsmedewerker die met een gebruiksvriendelijk, efficient systeem werkt, kan veel meer op de werkvloer aanwezig zijn. Dat komt het werkplezier en de bedrijfsprocessen ten goede.

Safe & Sustainable heeft voor de multinational Essity de selectie en implementatie van HSE digitalisering verzorgd voor de hele manufacturing organisatie (82 fabrieken wereldwijd). Hierbij is gebruik gemaakt van het platform van Digital Benchmark Gensuite. Hierbij is veel ervaring opgebouwd over de do’s en donts bij de implementatie van een dergelijk systeem en de verschillende belangen van de verschillende stakeholders.

Het Gensuite platform beschikt over een grote selectie aan milieu- en veiligheidstools en is gebouwd door mensen uit de praktijk, HSE’ers die begrijpen wat een gebruiker nodig heeft om het werk eenvoudiger te maken. Binnen het platform kunnen zinvolle data worden gegenereerd die vervolgens gebruikt worden om het intern veiligheidsprogramma te monitoren en bij te sturen. Ook bestaat de mogelijkheid tot integratie met andere systemen. 

Veiligheid

Tevreden medewerkers veilig en gezond aan het werk hebben en houden op lange termijn.

Lees meer >

 

Duurzaamheid

Vooroplopen in een continu veranderende markt die te maken heeft met klimaatverandering.

Lees meer >

Neem contact op

Een vraag, opmerking of wil je graag in contact komen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.