DIGITALISERING

Safe & Sustainable onderkent dat digitalisering noodzakelijk is om de volgende stappen te maken. Meten is weten en no data no talk. Maar die data moet dan wel toegevoegde waarde hebben en goed worden benut. Verschillende platforms die slecht met elkaar communiceren en gebruiksonvriendelijke systemen die niet zijn afgestemd op de gebruiker, helpen niet om de veiligheid of milieubewustzijn in een onderneming te verbeteren. Ze houden de veiligheidsmedewerker bezig om data te creëren waar vervolgens weinig mee wordt gedaan. Daarmee is de veiligheidsmedewerker ook niet waar hij of zij moet zijn, namelijk op de werkvloer.

Safe & Sustainable heeft voor een multinational (Essity) de selectie en implementatie verzorgd voor de hele manufacturing organisatie (82 fabrieken wereldwijd). De keuze is hierbij gevallen op Gensuite omdat dit platform over een grote selectie aan milieu/veiligheidstools beschikt en gebouwd is door HSE’ers. Mensen die begrijpen wat de gebruiker nodig heeft om het werk eenvoudiger te maken en zinvolle data te genereren die kan worden gebruikt om het interne veiligheidsprogramma toe te spitsen io wat er nodig is. Gensuite is een jonge, dynamische organisatie die meedenkt in de wensen van de organisatie en kan integreren met andere (bestaande) systemen.

De ervaring van Safe & Sustainable beslaan niet alleen Gensuite maar inmiddels ook diverse andere systemen zoals IMA Online, Ultimo, Stoffenmanager, SHE, Enablon, en meer. Door de ervaring van Safe & Sustainable wordt de implementatie van ieder digitaal systeem gemakkelijker en worden de doelstellingen ook echt bereikt.

Nieuw: RI&E Ready Platform

Safe & Sustainable introduceert een RI&E die onderdeel is van de totale bedrijfsvoering, focust op de juiste risico’s en altijd up to date is. 

Bekijk onze andere diensten

Veiligheid

Tevreden medewerkers veilig en gezond aan het werk hebben en houden op lange termijn.

Lees meer >

 

Duurzaamheid

Vooroplopen in een continu veranderende markt die te maken heeft met klimaatverandering.

Lees meer >

Neem contact op

Een vraag, opmerking of wil je graag in contact komen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.