OVER ONS

Safe & Sustainable is opgericht door Joop Salomons, die inmiddels kan bogen op ruim 25 jaar ervaring in Health, Safety & Environment (HSE) werk op allerlei fronten, functies en activiteiten. Begonnen als milieukundig consultant voor onder andere Gemeenten en bedrijven. Doorgestroomd in een langdurig dienstverband bij Procter & Gamble en Essity (voormalig SCA). Ze heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een expert op het gehele HSE gebied met specialisaties op ATEX, Machineveiligheid en Ergonomie.

Procesveiligheid studies en Veiligheidscultuur veranderingen heeft zij op natuurlijke wijze ontwikkeld en herhaaldelijk tot successen geleid. Zij beschikt daarnaast over een uitgebreid netwerk en samenwerkingsverbanden met onder andere Tebodin Bilfinger en Gensuite en kan altijd zorgen dat de juiste mensen en middelen worden ingezet. Bovendien heeft zij als kleinschalig bureau weinig overheadkosten, waarmee ook de kosten volledig in overeenstemming zijn met uw behoeften in omvang en duur van de opdracht.

“Vanuit een persoonlijke gedrevenheid en passie voor mens en milieu wil ik een echte bijdrage leveren aan het leven van mensen en de wereld waarin we leven. Vanuit persoonlijke interesse heb ik me verdiept in de mogelijkheden om duurzaamheidsvraagstukken toe te passen in het bedrijfsleven. Vanuit persoonlijke drive tot balans en verdieping heb ik een yogaopleiding gevolgd tot yoga docent. Dit pas ik toe in mijn prive leven en het heeft ook een positieve spin-off naar mijn werk. Professioneel en altijd voor ogen houdend of dat wat we doen ons dichterbij de doelstelling brengt. Plezier in het werk en interesse in mijn medemens drijft mij. En daarnaast een grote behoefte aan meer focus op duurzaamheid, zowel prive als in het werk, hoe moeilijk dat ook lijkt. Stapje voor stapje en kleine successen vieren. Of dat is in consuminderen, energieopwekking of zero waste. Kortom: veelzijdig en altijd op zoek naar verandertrajecten die leiden naar meer duurzaamheid, zowel persoonlijk, bedrijfsmatig als op regionale en mondiale schaal.”

Bekijk onze diensten

Veiligheid

Tevreden medewerkers veilig en gezond aan het werk hebben en houden op lange termijn.

Lees meer >

 

 

Duurzaamheid

Vooroplopen in een continu veranderende markt die te maken heeft met klimaatverandering.

Lees meer >

 

Digitalisering

Slim en effectief data inzetten om veiligheidsmedewerkers op de vloer te houden.

Lees meer >

Neem contact op

Een vraag, opmerking of wil je graag in contact komen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.