OVER ONS

Joop Salomons

Safe & Sustainable is opgericht door Joop Salomons, die inmiddels kan bogen op ruim 25 jaar ervaring in Health, Safety & Environment (HSE) werk op allerlei fronten, functies en activiteiten. Begonnen als milieukundig consultant voor onder andere Gemeenten en bedrijven. Doorgestroomd in een langdurig dienstverband bij Procter & Gamble en Essity (voormalig SCA). Ze heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een expert op het gehele HSE gebied met specialisaties op ATEX, Machineveiligheid en Ergonomie.

Procesveiligheid studies en Veiligheidscultuur veranderingen heeft zij op natuurlijke wijze ontwikkeld en herhaaldelijk tot successen geleid. Zij beschikt daarnaast over een uitgebreid netwerk en samenwerkingsverbanden met onder andere Tebodin Bilfinger en Gensuite en kan altijd zorgen dat de juiste mensen en middelen worden ingezet. Bovendien heeft zij als kleinschalig bureau weinig overheadkosten, waarmee ook de kosten volledig in overeenstemming zijn met uw behoeften in omvang en duur van de opdracht.

Bekijk onze diensten

Veiligheid

Tevreden medewerkers veilig en gezond aan het werk hebben en houden op lange termijn.

Lees meer >

 

 

Duurzaamheid

Vooroplopen in een continu veranderende markt die te maken heeft met klimaatverandering.

Lees meer >

 

Digitalisering

Slim en effectief data inzetten om veiligheidsmedewerkers op de vloer te houden.

Lees meer >

Neem contact op

Een vraag, opmerking of wil je graag in contact komen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.